ápr. 29 Elolvasva 2786 alkalommal
Kategória: Események

IT biztonság vs. beszerzés: új eszközök a céges hálózaton

 

 

IoT, okoseszköz, hálózatra kötött eszköz: mi a közös bennük? Elérhetőek és konfigurálhatók ott és úgy, ahogy mi szeretnénk. Kivetítik a képet, vezérlik a kamerarendszert, vagy éppen a teljes beléptető rendszerünket vezérlik.

De mi zajlik a motorháztető alatt?
Egyre több cég teszi fel ezt a kérdés, mert míg hatalmas erőforrásokat és büdzsét áldozunk a kivülről jövő, célzott támadások kivédésére, addig teljes nyugalommal engedünk be tendergyőztes - néha noname - termékeket a rendszerünkbe, amelyeknél sokszor a CE jelölés a legtöbb, amit tudhatunk. Egyes cégek magasra teszik a mércét és kizárólag független szakértői csapattal - bizonyos esetekben forráskód szinten - auditált rendszert enged csak be a cég küszöbén.

Van-e kockázata a hálózatot és internetet elérő rendszerek bevezetésének? Lehetünk-e célzott támadás áldozata ilyen módon? Ez már egy hadviselés kezdete? Milyen vizsgálat és milyen beszerzési stratégia segít megelőzni, hogy az "ellenséget" ne engedjük be saját magunk?

Polereczki Andrea nagy tapasztalattal rendelkezik NATO minősített rendszerek biztonságával kapcsolatban, amely tudást ma is több területen alkalmazza. Molnár Ferenc pedig nagy tapasztalattal rendelkezik termékek auditálásával kapcsolatban, ismeri a kockázatokat és a megoldási lehetőségeket.

A mySec soron következő eseményén, beszélgető partnereinkkel részletesen átbeszéljük mire és miért kell figyelni és milyen kockázatokkal kell szembenézniük azoknak a cégeknek, ahol van mit veszíteni, ha betörnek a rendszerükbe.

 

 

Helyszín és dátum

2019. április 29. (hétfő) 18:00
T-Systems, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36. térkép

Talk


Moderátor: Dr. Krasznay Csaba

Program

18:00 Kapunyitás
18:00-18:30 Regisztráció
18:30-20:15 mySec talk
20:15-21:00 Kötetlen beszélgetés a rendezvény helyszínén

Egyéb információk

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • A beszélgetéshez a Fortix támogatásával lesz egy kis harapnivaló, üdítő és kávé
  • A rendezvényen való részvétel CISA, CISM, CGEIT, CRISC minősítéssel rendelkező szakemberek számára CPE pontszerzési lehetőséget jelent

 

Az esemény támogatója
T-Systems     Fortix
Az esemény szakmai partnere
ISACA

 

Média támogató
      Infotér      

 

 

Regisztráció az eseményre