febr. 27 Elolvasva 1311 alkalommal
Kategória: Események

Gyermekeink és a jövő: digitális mauglik, vagy fejlett társadalom?

 

 

Gyermekeink, a mai 16 év alattiak egy olyan gyorsan mozgó, változó élet részesei, amit mi szülők nem mindig értünk, de cserébe azt sem tudjuk milyen következményei lehetnek. Azt a nagy közösségi oldalak alapítói is elismerik, hogy az internetes közösségi élet jó, de olyan módon befolyásolhatja a valós életet, aminek a hatását és következményeit még csak találgatni tudjuk: lájk impulzusok, arctalan barátok, “IBF” és Vlog, cyberbulling.


Ha az előbbi kifejezések ismeretlenek, nem kell megijedni....azaz, akinek van gyermeke, annak igen. Manapság ezek azok a dolgok, amelyek mozgatják a fiatalokat és egy stratégikus kommunikációs program mentén pont ugyanilyen egyszerűen befolyásolható a gondolkodásuk.

Szerencsére vannak olyan szakemberek, akik időben felismerték ezt a problémát és sokat tesznek azért, hogy a felnőttek világából időben és megfelelő minőségben eljusson a figyelmefelhívás és az “egészséges” digitális léthez szükséges szemlélet a fiatalokhoz. Kerekasztal vendégeink a maguk területén sokat tesznek ezért és a beszélgetés részeként elmondják nekünk mit látnak jelenleg és mit kell tennünk a jövőért.

 

 

Helyszín és dátum

2018. február 27. 17:30-20:00
T-Systems Magyarország Zrt. - 1117 Budapest, Budafoki út 56. térkép

Talk


Moderátor: Dr. Krasznay Csaba
Beszélgető partnerek:

Program

17:30 Kapunyitás
17:30-18:00 Regisztráció
18:00-20:00 mySec talk
20:00- Kötetlen beszélgetés a rendezvény helyszínén

Egyéb információk

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • A beszélgetéshez lesz egy kis harapnivaló, üdítő
  • A rendezvényen való részvétel CISA, CISM, CGEIT, CRISC minősítéssel rendelkező szakemberek számára CPE pontszerzési lehetőséget jelent

 

Az esemény főtámogatója

T-Systems

 

 

Támogatók

Fortix   Infotér   Black Cell 
Hacktivity/BSides   Witsec   Androbit

 

Az esemény szakmai partnere

ISACA

 

Regisztráció az eseményre