nov. 15 Elolvasva 5694 alkalommal
Kategória: Archívum

Információs műveletek a közösségi médiában - a közvélemény (félre)tájékoztatásának művészete

 

 

Napjainkban felgyorsult az információ áramlás és az igény is megvan, hogy a lehető leggyorsabban értesüljünk a nagyvilágban és a hazánkban történő eseményekről. Ez a helyzet a kereslet-kínálat nyelvére fordítva nagyon sok időzített bombát hordoz magában: a hírportálok folyamatosan figyelik egymást, vesznek át híreket. Az emberek ingerküszöbe pedig folyamatosan emelkedik, így a hírek sem mindegy miről szólnak és “mekkorát robbannak” az olvasó fejében. Ebből következik, hogy a hírforrások felelőssége is hatalmas: amit más leközöl azt vajon elhiheti-e az olvasó? Hiteles a forrás? Esetleg olyan nézőpontot képvisel, amely megbotránkoztatja az olvasót és “beszél róla”?


Vajon a félretájékoztatás minden esetben kizárólag jó vagy rossz? Ki/kik és hogyan, illetve milyen célból teszik ezt? Többek között erről is szól lesz a mySec soron következő eseményén. Vendégeink olyan neves média szakemberek akik sokat láttak és hallottak eddigi pályafutásuk során. Amiről biztosan NEM lesz szó, az az aktuálpolitikai kérdések (hazai és nemzetközi), a beszélgetés ebből a szempontból teljesen semleges lesz.

 

 

Helyszín és dátum

2016. november 15. (kedd) 18:00
LogMeIn Labs, 1061 Budapest, Paulay Ede u. 12. térkép

Talk


Moderátor: Dr. Krasznay Csaba
Beszélgető partnerek:

Program

18:00 Kapunyitás
18:00-18:30 Regisztráció
18:30-20:15 mySec talk
20:15-21:00 Kötetlen beszélgetés a rendezvény helyszínén

Egyéb információk

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • A beszélgetéshez a LogMeIn támogatásával lesz egy kis harapnivaló, üdítő és kávé
  • A rendezvényen való részvétel CISA, CISM, CGEIT, CRISC minősítéssel rendelkező szakemberek számára CPE pontszerzési lehetőséget jelent

 

Az esemény kizárólagos támogatója

LogMeIn

Az esemény szakmai partnere

ISACA

 

Média támogatók

Infotér Androbit

 

 

Regisztráció az eseményre