febr. 05 Elolvasva 660 alkalommal
Kategória: Események

mySec klub

Régóta gondolkozunk olyan megoldáson, hogy a szakmabeliek tájékozódását egy klubrendszerbe tömörítve segítsük. Misztikusan hangzik, de mit is jelent ez: minden évben szinte ugyanazok az események ismétlődnek. Vannak ingyenesek, vannak zártak és vannak fizetősek.

 

Mi lenne, ha lenne egy olyan klubkártya, amivel ezekre mind be lehetne menni. Természetesen ingyen mi sem tudnánk bejuttatni senkit a fizetős eseményre, de a klubkártya éves díja fedezné ezeket a költségeket, így nem kell eseményről eseményre jóváhagyást kérni a cégen belül. További előny lehet még, hogy a klubkártyával nem kell külön regisztrálni az események hivatalos weboldalán és a bejutás is sokkal gyorsabban megtörténne.

 

Ezen kivül milyen jó lenne, ha egy eseményen lenne mySec sarok, ahova kényelmesen le lehet ülni, a helyileg biztosított wifi hálózattal el lehet intézni a napi munkát, vagy a privát dolgokat.

 

Aki ISACA tag, az sem járna rosszul, mert egy egyszerű kártya lehúzással tudná kiállíttatni a részvételéért járó CPE igazolást.

 

De ott vannak az üzleti együttműködések is: lehet valaki ajándékba szeretne adni. Cégek esetében pedig “joker kártya”, azaz nem személyhez kötött, így a döntéshozó annak a kollégának adná oda a kártyát, akinek éppen szeretné, vagy indokolt.

 

A különleges környezetet igénylők pedig a klubtgasági díj keretében dedikált VIP helységekben pihenhetnének, dolgozhatnának és étkezhetnének a rendezények alatt. Mindez attól függ, akar-e a klubtag áldozni ilyen jellegű szolgáltatás csomagra.

 

Jól hangzik? Szerintünk igen, de kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Amennyiben érdekelne egy ilyen klbtagsági rendszer, kérjük töltsd ki a kérdőívet. A visszajelzések alapján pedig elkezdjük összerakni a rendszert és elkezdjük a partneri megállapodások megkötését az ismert és hasznos eseményeket szervező cégekkel, szervezetekkel.

 

A kérdőív kitöltése semmilyen későbbi kötelezettséggel nem jár és nem is motiválunk senkit különféle nyeremények kisorsolával, mivel itt nem a “mennyiség”, hanem a minőségi válaszok a fontosak.

 

 

Kötelezettség nélküli előregisztráció