szept. 24 Elolvasva 3150 alkalommal
Kategória: Események

Kiberbűnözés, bűnüldözők élete ma Magyarországon

Napjainkban egyre többet olvasni adatlopásokról, több millió kiszivárgott e-mail címről és jelszóadatbázisokról. Tény hogy az internetet egyre többen használják és egyre több dolgot intézünk ennek a segítségével: banki utalások, vásárlás, csevegés, információhoz jutás. A kérdés, hogy a technológia és a szakemberek hazai viszonylatban hol tartanak? Mennyire vagyunk biztonságban? Mennyire könnyű, vagy nehéz manapság rossz útra térni? Mi lehet a motiváció és nem utolsó sorban mi manapság a bírósági gyakorlat?

 

Meghívott vendégeink a legjobbak a területükön: olyan szakmabelieket ültetünk le a beszélgető székbe, akiknek van rálátásuk a modern kori bünőzői tevékenységekre. Látják a napi munka szép és árnyoldalát is. Van véleményük, történetük és jövőképük a szakmájukról. Szakterületek amelyben vendégeinknek mélyreható ismeretei vannak: titkosszolgálat, bank, igazságügyi szakértő, biztonságtechnikai szoftvergyártó. A talk hagyományait folytatva nem csak szakma lesz kibeszélve, hanem az inspiráció jegyében a beszélgető partnerek mesélnek majd a saját életükről is. Akit vonz ez a szakma megismerheti a kezdeteket és jótanácsokat kaphat ahhoz, hogy a szakmában hogyan tud jól érvényesülni, módszereket kaphat ahhoz, hogy hogyan tudja képezni magát.

 

Helyszín és dátum

A helyszínt rendhagyó módon az ITBN biztosítja.
2014. szeptember. 24 (szerda) 11:55-14:00
Allee Bevásárló központ, Mozi szint. További információ

Talk

Moderátorok: Dr. Krasznay Csaba és Makay Kálmán
Beszélgető partnerek:

Egyéb információk

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a regisztrációt és helyszínt az ITBN biztosítja.
  • A rendezvény helyszínen lesz egy kis harapnivaló, üdítő és kávé
  • Az ITBN-en való részvétel CISA, CISM, CGEIT, CRISC minősítéssel rendelkező szakemberek számára CPE pontszerzési lehetőséget jelent - a mySec talk-on való részvételért külön nem állítunk ki igazolást
  • A rendezvény területén az ITBN házirendje érvényes
  • Mindenképpen javasoljuk, hogy ne csak a talk miatt jöjjenek el, sok hasznos előadás lesz az ITBN-en

 

A mySec talk támogatói
Charlotte's Web   D&M Consulting   ISACA

 

Média támogatók
      Infotér   Androbit      

 

 

Regisztráció az eseményre