nov. 26 Elolvasva 7800 alkalommal
Kategória: Archívum

Alkalmazásbiztonság - A jó gyakorlat és a hiányzó elemek

Alkalmazásbiztonság, appsec, biztonságos fejlesztés, software security assurance - többféleképpen nevezzük azt a törekvést, hogy a szoftver gyártása közben figyelemmel vagyunk a sérülékenységek eliminálására. Ezzel ma még ott tartunk, hogy a szoftver üzembe helyezése előtt jönnek etikus hekkerek, auditálnak, és a jelentésük által talált csúnya problémákat a fejlesztő eliminálja valahogy és gyorsan. A funkcionális tesztelés is itt tartott tíz-tizenöt évvel ezelőtt. Hogyan lépjünk tovább? Hogyan kezdték szakmai karrierjüket a meghívott vendégek? Milyen napi problémákba ütköznek és hogyan lehet ezen javítani?

A mySec és az OWASP magyarországi tagozatának közös rendezvényén kerekasztal formátumában vitatjuk meg, hogy egy fejlesztő műhely, ha akarja, hogyan javíthatja lényegesen a terméke biztonsági minőségét. A best practice képviselőjeként LogMeIn ül az asztalhoz, az automata tesztelés jövőjéről pedig a ProofIT szakértője tájékoztat majd.

 

Az eseményt olyan kollégáknak ajánljuk akik fejlesztéssel foglalkozó cégnél dolgoznak, fejlesztőkkel kell együtt dolgozniuk, vagy éppen érdeklődnek eziránt a pálya iránt. Mint mindíg nem bitekről fogunk beszélni, hanem magáról a szakmáról.

 

Helyszín és dátum

2014. november 26 (szerda) 18:00
Kolor, 1075 Budapest, Király utca 13. térkép

Program

18:00 Kapunyitás
18:00-18:30 Regisztráció
18:30-20:45 mySec talk
20:45- Kötetlen beszélgetés a rendezvény helyszínén

Moderátor: Dr. Krasznay Csaba
Beszélgető partnerek:

Egyéb információk

  • A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
  • A beszélgetéshez lesz egy kis harapnivaló, üdítő és kávé
  • A rendezvényen való részvétel CISA, CISM, CGEIT, CRISC minősítéssel rendelkező szakemberek számára CPE pontszerzési lehetőséget jelent (hitelesített nyomtatvány a helyszínen vehető majd át)

 

Speciális vendég
OWASP
Az esemény támogatói
Balabit   ISACA
Charlotte's Web   D&M Consulting   Secure-IT    

 

Média támogatók
      Infotér   Androbit      

 

 

Regisztráció az eseményre