Makay-Dévai Sarolta

member3 Programszervező
Önéletrajz

2009 óta a D&M Consulting webfejlesztési üzletágának vezetője.

Online marketing tanácsadóként tevékenykedik a magyar és a nemzetközi ügyfélkör igényeihez igazodva. Többéves rendezvényszervezői és HR tapasztalata révén nagyban segíti a mySec ügyfélkapcsolati és programszervezői munkáját. A mySec-hez 2010-ben csatlakozott szerkesztőként, sajtóreferensként.

mySec & mySec talk

A mySec talk egy gyártó független konferencia sorozat a mySec csapat szervezésében. Célunk, hogy a hazai piacon olyan programsorozatot adjunk az IT biztonsági szakma közösségének, ahol gondolatébresztő beszélgetéseket hallhatnak a vendégek és céljaink szerint értékadó, hasznos információval feltöltődve alkalmazzák napi életük során az elhangzottakat.

Ezzel a rendezvénysorozattal nem a technikai tudást közvetítünk, hanem irányt szeretnénk adni pályakezdőknek, vagy olyan szakembereknek akik jobban és hatékonyabban akarják a munkájukat végezni, vagy jobban el akarnak igazodni az élet lehetőségei között.

Maga a mySec 2010-ben alapult online média felület, mely Magyarországon egyedülálló módon válogat össze és publikál angol és magyar nyelvű IT cikkeket és híreket az IT biztonságtechnika világából.  

  

Média ajánlat

LETÖLTÉS

  

Elérhetőségek

Telefon: +36 (1) 690 1951

Email: talk@mysec.hu

  

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-118517/2017

Kapcsolat

In need for awesomeness, request a quote or just say hello!
*Név
*Email:
*Üzenet: