Makay Kálmán

member1 Alapitó-tulajdonos
Önéletrajz

2010-ben a mySec egyik alapitó tagja. 14 éve tevékenykedik informatikai területen. Specialitása a nagyvállalati környezetek informatikai rendszerei és azok biztonsága. Jelenleg a Symantec-nél dolgozik, a magyar és román piacon tevékenykedik konzulesként. A napi munka mellett a családi tulajdonú cégét, a D&M Consulting piaci stratégiáját tervezi folyamatosan.

mySec & mySec talk

A mySec talk egy gyártó független konferencia sorozat a mySec csapat szervezésében. Célunk, hogy a hazai piacon olyan programsorozatot adjunk az IT biztonsági szakma közösségének, ahol gondolatébresztő beszélgetéseket hallhatnak a vendégek és céljaink szerint értékadó, hasznos információval feltöltődve alkalmazzák napi életük során az elhangzottakat.

Ezzel a rendezvénysorozattal nem a technikai tudást közvetítünk, hanem irányt szeretnénk adni pályakezdőknek, vagy olyan szakembereknek akik jobban és hatékonyabban akarják a munkájukat végezni, vagy jobban el akarnak igazodni az élet lehetőségei között.

Maga a mySec 2010-ben alapult online média felület, mely Magyarországon egyedülálló módon válogat össze és publikál angol és magyar nyelvű IT cikkeket és híreket az IT biztonságtechnika világából.  

  

Média ajánlat

LETÖLTÉS

  

Elérhetőségek

Telefon: +36 (1) 690 1951

Email: talk@mysec.hu

  

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-118517/2017

Kapcsolat

In need for awesomeness, request a quote or just say hello!
*Név
*Email:
*Üzenet: